07 mei 2018

Dit is ons verslag van de dag naar Amersfoort

De kinderwijkraden van Amersfoort, Sittard, Roermond en Haarlem kwamen daar bij elkaar.  Ook was er informatie over de kinderwijkraden uit Lelystad en Leeuwarden.

We gingen met de bus en toen we daar aankwamen mochten we spelen daarna gingen we bespreken wat we gingen doen en toen aan de slag. We zijn naar de Verkeerstuin geweest.
Het was heel interessant want ze hadden het zelf gemaakt en het was heel
mooi geworden.

Reis naar Amersfoort

We gingen met de bus naar Amersfoort. En het duurde anderhalf uur in de bus en er was geen file. En we kwamen aan in Amersfoort en we wilden een bocht maken en we hadden een botsing gemaakt. Maar niemand is gewond geraakt en er was niks gebeurt. en we waren erg geschrokken van de botsing maar het ging goed.

Speurtocht Amersfoort

Toen we daar waren gingen we gelijk naar de Verkeerstuin. We moesten op een kaartje onze namen schrijven. Daarna was er lekker eten, er waren: appels koekjes ranja enz. we hebben een beetje gegeten en toen kregen we allemaal een skelter. We reden rondjes en het was grappig en gezellig. Vlak daarna moesten we weer stoppen. Omdat we met alle andere Kinderwijkraden kennis gingen maken. Er was ’n mevrouw Jolande en een jongen Mimoun zij gingen ons meer vertellen over Kinderwijkraden.

Terugreis Amersfoort                                                                   

Toen we allemaal terug waren in de verkeerstuin sloten ze de dag af. We waren klaar voor de terugreis. We kregen allemaal ook nog een kleinigheidje. Het waren zaadjes voor bloemen. We gingen naar de bus en stapten in. De terugreis was echt leuk! We waren allemaal heel moe en daarom was het een tijdje best wel stil. Maar dat was niet voor heel lang. Iedereen ging weer praten. 2 uur later waren we in Roermond en we stapten uit en gingen naar huis. Maar de kinderen uit Sittard, moesten nog even wachten. Het was kort samengevat een hele leuke dag.

Zina, Aya, Rania Osama

Facebooktwittergoogle_plusmail