KWR 2017-2018

Help ons mee!

Het schooljaar zit er al weer bijna op. De kinderwijkraad heeft dan ook een zomerstop, maar wij willen wel graag weten wat jullie van het afgelopen jaar vonden. Want daar leren we ook weer van voor volgend jaar!

VRAGENLIJST KINDEREN                                           VRAGENLIJST VOLWASSENEN

Alvast bedankt en tot volgend jaar.

Wij krijgen een schouderklop!

Op 10 maart komt de Rotary ons helpen met het inrichten van de game hall. Je denkt misschien: de Rotary, wie is dat? Dat zijn mensen die iets voor andere mensen willen doen. Ze zitten in heel veel landen en ook in Leeuwarden, dat kun je hier zien.

Op 23 maart is iedereen van harte welkom om te komen kijken!

Uitnodiging-presentatie-gamehall-plannen

Kinderwijkraad 2017-2018

kwr20172018
De kinderwijkraad bestaat uit leerlingen van groep 6, 7 en 8 van de Plataanschool en IKC Franciscus.

15

Alle leerlingen hebben samen plannen bedacht om de wijk te verbeteren. Daarna hebben ze met z'n allen gestemd welke plannen de kinderwijkraad gaat oppakken en realiseren:

• Speeltuinen verbeteren
  • Gratis (sport)activiteiten organiseren
  • Meer sportveldjes realiseren

Ook zal de kinderwijkraad verder gaan met het plan waar de voorgaande raad aan heeft gewerkt:

• Gamehal realiseren

Daarnaast is een belangrijk vast aandachtspunt:

• overleg met de wijkagent
  • bezoek aan de wethouder op het gemeentehuis